Кариери

 

Аджибадем Сити Клиник е лидер в предоставянето на здравни услуги в България. Нашата мисия е да поддържаме високо качествени здравни услуги за пациентите ни и да се грижим за служителите си. Основните ценности на организацията ни са качество,  сътрудничество, честност и грижа. Професионалното развитие на нашите служители е от изключително значение за нас и именно затова се грижим за осигуряване на стабилна среда за обучение и развитие в практиката и подпомагане устойчив трансфер на знания. Ако искате да станете част от нашето семейство може разгледате свободните към момента позиции или да се свържете с нас на имейл: career@acibademcityclinic.bg

кариери

Нашата визия е да даваме най-високо качество на здравни услуги, не само на нашите пациентите, но и служителите ни да получават същото отношение. 

Видео галерия

Пусни видео

Новият акушеро-гинекологичен и неонатологичен комплекс в Болница Токуда

Заедно с Гери Малкоданска ви представяме чрез панорамен 360-градусов изглед нашия изцяло нов акушеро-гинекологичен и неонатологичен комплекс. Чрез него успяхме да осъществим нашата идея да съберем по удобен начин всички грижи за майки и бебета в един комплекс на един етаж.

Събития