Диагностично-консултативният център на Аджибадем Сити Клиник Университетска болница Младост предоставя комплексна грижа от утвърдени специалисти, съвременни методи на лечение и последно поколение апаратура. Екипът ни работи по изцяло нов, иновативен за страната здравен модел, който обхваща цялостни комплексни решения за лечение, фокусирайки се върху мултидисциплинарния поглед към всяко заболяване. 

От началото на годината четирима нови специалисти започнаха работа в екипа на медицинския център. С тяхното идване се разширяват възможностите, които предлагаме на всички наши пациенти за консултации с лекари специалисти от различни отрасли в медицината.

Д-р Айлин Фърънджъ е специалист ангиолог. Провеждала е международни професионални стажове по IFMSA в Ливан, Русия, Бразилия, както и курс на IUA в Чехия. Владее английски, турски и немски език.Д-р Фърънджъ ежегодно участва в български и международни конгреси и форуми в областта на ангиологията, флебологията, лимфологията, съдовата хирургия, невросонология и ултразвук в медицината. Автор и съавтор на научни трудове и публикации в български и международни списания.

Д-р Айлин Фърънджъ работи от понеделник до петък. Можете да запазите час тук или през платформата на Superdoc.bg

 

Д-р Нисан Йочал е специалист ендокринолог с над 7 години медицински опит. Извършва прегледи и консултации на пациенти над 18г. с ендокринни заболявания. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, метаболитен синдром, заболявания на щитовидната жлеза, остеопороза, нарушения в калциево-фосфорната обмяна, хипофизни и надбъбречни заболявания. 

Д-р Нисан Йочал е на разположение в четвъртък и петък. Можете да запазите час тук, през платформата на Superdoc.bg или на *5544

 

Д-р Иванка Темелкова е специалист дерматолог в София с над 5 години медицински опит. Клиничните ѝ интереси са в областта на лечението на акне, розацея, атопичен и себореен дерматит, алопеция, както и в сферата на естетичната дерматология, дерматологичната хирургия, автоимунните заболявания и дерматоонкологията. Съавтор е на научни публикации в български и международни научни списания.

Д-р Иванка Темелкова работи в петък. Можете да запазите час тук,  през платформата на Superdoc.bg или на *5544

 

Д-р Делина Иванова е специалист по вътрешни болести и ревматолог с над 20 години медицински опит. Извършва ставна ехография, ревматологични прегледи, диагностика и съвременно лечение на дегенеративни и възпалителни ставни заболявания, системни заболявания на съединителната тъкан и опорно-двигателния апарат. 

Д-р Делина Иванова работи в четвъртък. Можете да запазите час тук, през платформата на Superdoc.bg или на *5544

--------------------------------------------------------------------

Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост е модерно лечебно заведение с водеща роля в предоставянето на комплексни медицински услуги. Създадена през 2015г., днес болницата е разпознаваема с качеството на медицински услуги, сигурността и професионалното отношение към всички пациенти. Успешната защита на трета подред акредитация по JCI през 2020 г. е доказателство за прилагането на утвърдени международни практики, висок професионализъм и квалификация на персонала.