"Мисия Супердок" е ежегоден проект на платформата superdoc.bg в партньорство с фармацевтичната компания Ведра Интернешънъл, който цели да отличи медиците, спечелили доверието, благодарността и любовта на пациентите си. 

Сред отличените е и д-р Пакеров, кардиолог в Аджибадем Сити Клиник Младост, специалист по инвазивна кардиология с над 25 години опит. Той получи своя приз от проф. д-р Иво Петров,  медицински директор и завеждащ Клиника по кардиология и ангиология Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център. 

Третото издание на Мисия Superdoc отново отдаде заслуженото признание на медицинските специалисти в платформата с най-висок рейтинг за изминалата година в 14 специалности: акушеро-гинекология, неврология, дерматология, педиатрия, ОПЛ (обща медицина и вътрешни болести), гастроентерология, УНГ, пулмология, ендокринология, кардиология, ортопедия, урология, офталмология и хирургия. Инициативата е замислена като своеобразен дълбок поклон и жест на уважение към всички лекари-професионалисти, които са високо оценени от своите пациенти и зад нея стои желанието да бъдат наградени и популяризирани още повече именно най-обичаните медици. Пълния списък с отличените можете да видите тук.

Свързани отделения