Медицински дейности

Хранене и диететика

юни 29, 2021, 14:05
Title : Хранене и диететика
Icon : dietetics
Important section title :
Symptoms title :
Spec department code : 70
Show appointment button : Yes
Hide department in forms : No
Show doctors schedule : Yes

Д-р Енджи Касабие е доказал се с годините специалист в областта на диетиката и оптимизиране на здравето чрез правилно хранене. Методите ѝ са насочени към промяна на хранителните навици и начина на живот посредством отслабване без глад, възстановяване на функциите на цялото тяло и дълготрайно забавяне процесите на стареене. Философията ѝ за полезна и натурална храна в здраво и красиво тяло ѝ е спечелила статут на един от най-познатите и доверени нутриционисти в световен план.

С индивидуалния си подход, доверието и връзката, която установява с всеки един от пациентите си, д-р Касабие полага основите на правилното и добро хранене, благоприятстващо и захранващо всички останали следващи процеси в човешкия организъм. Изхождайки от принципа „храна за здраве“, изготвяните от нея хранителни програми повлияват добре както регулирането на телесната маса, така и общото състояние на организма и предлагат решение на здравословни проблеми от различно естество – хормонални, кожни, сърдечно-съдови, чревни, неврологични, хранителни разстройства.

Kабинетът по клинично хранене и диететика предоставя диагностика на:

  • метаболитни нарушения
  • оценка на индивидуалния хранителен статус
  • оценка на всички рискови фактори за пациента

На тази база се определя следващото медицинско поведение  за всеки пациент-лечебно и здравословно хранене.

Прегледите протичат под формата на разговори с пациентите, посредством които тя се запознава с техните досегашни хранителни навици, предпочитания, проблеми и цели. На база на получената информация + предварително направени общи кръвни изследвания (или по-задълбочени в зависимост от специфични здравословни състояния) се съставя програма, оптимална и индивидуална за всеки, допитал се до нея.

Д-р Енджи Касабие цели да създаде у пациентите си здравословни и подобряващи общото състояние в дългосрочен план хранителни навици, предлагайки своите знания, опит и неотлъчно помощ в процеса.

Може да запишете час за преглед на телефон 0700 13 127 или *5544.

Relation tags :
Related testimonials
Related specialized centers
Related equipment
Team page : Екип
Banner aside
Banner top :
PopUp :
Related categories for general information
Related categories with internal pages
Related child departments
Related procedures
Related symptoms
Related diagnosis