Лекари, на които вярваме 2023

Шестима лекари на Аджибадем Сити Клиник Варна са отличени в класацията "Лекарите, на които вярваме" за 2023 г. Инициативата на в. "24 часа" се провежда за десета поредна година и има за цел да открои най-уважаваните от пациентите медици у нас. Сред близо 700 професионалисти са и няколко, които преглеждат и лекуват в нашия медицински център.

Проф. Валерия Калева, хематолог и детски онкохематолог, получава отличието от престижната класация за десети път. Пациентите я номинират не само заради висотата й на лекар, но и заради отношението към тях. Приз бе връчен и д-р Тезгюн Ариф, ендокринолог, обичан и ценен от пациентите си във Варна и Добрич.

Заслужено признание получават няколко наши млади лекари, които работят на високи обороти и бързо спечелиха доверието на пациентите. Сред тях е д-р Даниела Калоянова - специалист по образна диагностика, която разчита изследвания на всичките ни апарати: рентген, скенер, ядрено-магнитен резонанс, мамограф и извършва специализирани ехокрафии. В класацията влиза също д-р Иво Мирчев - УНГ-лекар, който преглежда и лекува пациенти на всякаква възраст. Пациентите отличиха също д-р Недялка Милкова - невролог. Друг наш млад специалист, който е включен в класацията е д-р Лилия Николова - психиатър. Всички те диагностицират и лекуват с внимание и вещина и се стараят да разширяват знанията и квалификациите си.

Честита заслужена награда и им желаем все така да посрещат пациентите с усмивка и грижа!