Д-р Павел Маринов, ортопед
Думи на признателност отправи пациентката Теменужка Попова към ортопеда на Аджибадем Сити Клиник Варна д-р Павел Маринов. Младият специалист започна прегледи в лечебното заведение преди 3 месеца. 

„Бях на преглед в кабинет Ортопедия при д-р Маринов и медицинския секретар Михайлова. Изслушаха ме внимателно, с разбиране, и получих точна информация за състоянието си. Предприеха адекватно лечение и ми дадоха насоки за профилактика.
Благодаря Ви за високия професионализъм и топло човешко отношение“, споделя г-жа Попова в книгата за отзиви на варненската клиника. 

Това е поредна благодарност за младия специалист, който освен опит в доболничната помощ, продължава да развива уменията си в операционната. Д-р Маринов прилага артроскопски методи на оперативно лечение на колянна става.

В Аджибадем Сити Клиник Варна той се занимава с диагностика и лечение на широк кръг проблеми на опорно-двигателния апарат като дегенеративни заболявания и травми. За бързото и точно решение на здравния проблем на всеки отделен пациент той си партнира с другите сектори в клиниката – Образна диагностика и Клинична лаборатория, както и с лекари-специалисти в други сфери.

Свързани отделения