Нов ЯМР Варна

Нов ядрено-магнитен резонанс започва работа в Аджибадем Сити Клиник Варна на 2 октомври 2023 г.. Апаратът на General Electric SIGNA™ Explorer 1.5T MRI   е с фокус върху комфорта на пациента. Отличава се с много по-ниски нива на шум и ергономика на височината на масата с приложения за свободно дишане по време на изследването. Непрекъснатото наблюдение от изследващия екип и контакт с изследвания намаляват напрежението и релаксират пациента.

Бързината е друго предимство на новия апарат – стандартни изследвания на глава, стави и гръбнак се редуцират до 4-5 минути – оптимално време за един бърз и качествен преглед. Ядрено-магнитният резонанс е комбинация на модерен дизайн, удобство за пациента и високоефективни скорости на реконструкция. SIGNA™ Explorer улеснява създаването на еднакви, висококачествени изображения.Образите са с подобрено качество като могат да се диагностицират обекти до 1-2 мм.

Новият апарат продължава традициите на Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна да предоставя високотехнологична и качествена здравна услуга, която са основава на високия професионализъм на изследващите екипи. Медиците са готови да предложат най-качественото и комфортно магнитно-резонансно изследване в доболничната помощ. 

Прегледите с ядрено-магнитен резонанс започват на 2 октомври 2023 г.. и се провеждат с направления по Здравна каса, здравно-застрахователни фондове и платен прием.

Записване на час – на тел. 0700 33 900, 0892 20 20 80 или чрез мейл varna@acibademcityclinic.bg.

Свързани отделения