Д-р Недялка Милкова, невролог

Още един специалист по нервни болести се присъедини към екипа на Аджибадем Сити Клиник във Варна. Младата лекарка д-р Недялка Милкова вече преглежда пациенти три пъти седмично. С нейно участие даваме повече възможности за пациентите да се видят с невролог в по-кратък срок.
Д-р Милкова е завършила медицина във Варна, а през 2019-та година е придобила своята специалност по неврология. Тя има опит с диагностиката и лечението на мозъчно-съдови болести, световъртеж, заболявания на периферната нервната система по време на практиката си в Университетска болница „Св. Марина“ във Варна. И до момента д-р Милкова помага на пациенти като лекар в „Бърза помощ“. 
„Радвам се, че започнах в Аджибадем Сити Клиник Варна, защото като невролог мога да разчитам на много добра образна диагностика – скенер и ядрено-магнитен резонанс и най-вече на опитните и уважавани колеги, които разчитат изследванията. За мен е важно също и партньорството с лекари от други специалности, за да можем да осигурим на пациентите точна диагноза и лечение“, казва д-р Милкова.
Прегледите се извършват след записване на час на телефони 0700 33 900, 0892 20 20 80 или чрез мейл varna.registration@acibademcityclinic.bg

Свързани отделения