Старша сестра Емилова АСС Варна

Лятото е горещо за нас - преглеждаме и изследваме интензивно пациенти от цял свят. Горещо е и заради многото благодарности, които получаваме от пациенти и техните близки. 

Такъв е случаят с бащата на Даниела Тодорова, който бързо беше диагностициран и с наше съдействие - опериран точно навреме. "Това е благодарност на една щастлива дъщеря", написа близката в нашата книга за отзиви.

Тя посещава клиниката с баща си, който се нуждае от консулт с невролог. Нашият опитен специалист д-р Деяна Станева го насочва за уточняващо изследване в Образна диагностика. Медиците там веднага очертават картината - мъжът трябва да бъде опериран в най-кратки срокове. Когато научава новината, неговата дъщеря изпада в несвяст. На помощ се отзовава старша сестра Ирена Емилова, която бързо свестява жената.

С помощта на невролога д-р Станева и старша сестра Емилова пациентът е насочен за спешна операция при неврохирург. "Благодаря Ви много за професионализма и желанието да помогнете на своите пациенти. Благодарение на Вас моят баща е жив", пише г-жа Тодорова. 

Думи на признателност към целия екип медицински сестри, които извършват манипулации ежедневно и се грижат за кондицията на пациентите, е написал и Борис Миланов.