Доц.Кашлов, д-р Бакалска

Доц.д-р Явор Кашлов и д-р Славка Бакалска са двамата нови кардиолози, които започват прегледи в Аджибадем Сити Клиник Варна. Младите специалисти са с богат опит в болничното лечение на сърдечно-съдови заболявани и имат специален интерес към профилактиката им.

Доц. д-р Явор Кашлов е защитил научно-образователна степен "доктор" по вътрешни болести и има придобита специалност "Кардиология". Той се интересува от профилактиката на артериална хипертония /високо кръвно налягане/, диагностиката и лечението на заболяването. Специалистът ще преглежда само в съботни дни със записани часове на тел. 0700 33 900 или 0892 20 20 80  и консултите с него са само по здравно-застрахователни фондове след потвърждение и платен прием.

Д-р Бакалска продължава да работи в Интензивно-кардиологично отделение в УМБАЛ "Св. Марина". Има опит като кардиолог повече от 10 години. Като лекар се интересува от амбулаторното лечение на сърдечна недостатъчност и ритъмни нарушения. Тя вече преглежда в понеделник следобед - платен прием и по здравно-застрахователни фондове.

Двамата специалисти вече направиха контакти със свои колеги ендокринолози и невролози от Аджибадем Сити Клиник Варна и ще разчитат на партньорството на клинична лаборатория и сектор Образна диагностика в бързото и точно диагностициране на заболяванията.

Свързани отделения