Aa
Образна диагностика

д-р Калин Цонев

Специалист Образна диагностика Медицински център Варна

Д-р Калин Цонев работи в областта на образната диагностика от 1989 г. Придобива специалност през 1994 г. и от 1995 г. е асистент към Катедрата по образна диагностика на Медицински университет - Варна. През периода 2001 - 2010 е един от основателите и водещ специалист на Медицински център "Томовижън".
Д-р Цонев е ръководител на Сектор Образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник Варна от 2010 г.

Притежава сертификати за ехографска диагностика, мамографска диагностика на заболяванията на млечните жлези, компютърно-томографска и магнитно - резонансна диагностика.
Д-р Цонев е специализирал магнитно-резонансна диагностика на заболяванията на ЦНС в Прага, Чехия, мускулно-скелетна радиология в Берн, Швейцария; магнитно - резонансна диагностика на женската полова система в Брюксел, Белгия и диагностика на хепатобилиарната система в Барселона, Испания. По проблемите на компютърно-томографската диагностика специализира в Берлин, Германия.

 • Спецификации и квалификации

  Спецификации и квалификации

  Специализация по магнитно-резонансна диагностика на заболяванията на ЦНС в Прага, Чехия

  Специализация по мускулно-скелетна радиология в Берн, Швейцария

  Специализация по магнитно-резонансна диагностика на женската полова система в Брюксел, Белгия Специализация по диагностика на хепатобилиарната система в Барселона, Испания

  Специализация по проблемите на компютърно-томографската диагностика специализира в Берлин, Германия Сертификат за ехографска диагностика

  Сертификат за мамографска диагностика на заболяванията на млечните жлези

  Сертификат за компютърно-томографска и магнитно-резонансна диагностика