Аджибадем Сити Клиник стартира стажантска програма, насочена към млади професионалисти, които искат да изградят кариера и да придобият практически опит в сферата на здравеопазването.

Вярваме, че именно младите таланти са сред най-ценните ни ресурси и са в основата на нашия успех. Нашата философия е изградена на принципа за важността на придобиване на умения чрез активно участие в практически задачи, проекти и ротиране по звената, в които ще се обучават нашите стипендианти. 

Ставайки част от „Лидерска програма за развитие на млади таланти“ ще имате реална възможност да придобиете ценни знания и умения, участвайки и в обучения, изградени на основата на реални казуси и ролеви игри.

Програмата ще Ви даде възможност да станете част от нашия екип и да създадете партньорства с членове на мениджмънт екипа на Аджибадем Сити Клиник за период от шест месеца. След този период на партньорство, придобиване на ценни практически умения и обучение ще започнете професионалното си израстване на реална работна позиция в някоя от нашите болнични структури, част от групата Аджибадем Сити Клиник. 

Ако сте комуникативна и амбициозна личност с изразени лидерски позиции и желание за учене и проактивност, нашата „Лидерска програма за развитие на млади таланти“ е точно за вас. 

Ние сме до вас по пътя към успешна кариера в здравеопазването!

Научете повече информация и кандидатствайте тук!