AIR™ Recon DL е алгоритъм за реконструкция на MR изображения, базиран на изкуствен интелект  (AI) и "Deep Learning" (DL). Тази технология е създадена да премахва т.н. "шум" от суровите ЯМР изображения, като предоставя изключително ясни и детайлни резултати. Използвайки алгоритъм, който подобрява съотношението на сигнал към шум (SNR) и яснотата на изображенията, AIR™ Recon DL съкращава времето за сканиране с до 50% и подобрява общото изживяване на пациентите по време на процедурата.

Обучен върху над 10 000 изображения, благодарение на платформата за изкуствен интелект на GE - Edison™ AI, новата технология използва база дани от над 100 000 уникални разпознавания на модели за шум и ниска резолюция, за да реконструира най-доброто възможно изображение по конкретните параметри, зададени от лаборанта. Иновативна технология за "SNR" разпознава обичайни неясни полета и ги преобразува в подобрена детайлност на изображението. 

AIR™ Recon DL вече се използва с голям успех в медицинската практика и е на разположение за пациентите в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост. Тази иновация предоставя най-добрите стандарти в областта на медицинската грижа и диагностика и подчертава ангажимента на клиниката към предоставянето на най-добрите възможности за своите пациенти.