От 21 април се възстановяват детските консултации и плановите имунизации, които ще се провеждат във вторник и четвъртък с предварително запазени часове и при спазване на останалите мерки, като носене на маски. 

Личните лекари няма да приемат други пациенти в тези дни, а при необходимост ще се правят консултации по телефона и пренасочване на пациенти към други лечебни заведения.

Консултациите в диагностично-консултативните центрове също ще се провеждат по график, като не трябва да се допуска струпване на повече от двама пациенти пред кабинетите.

Терапиите и контролните изследвания на онкоболните пациенти продължават да се провеждат както до момента, без прекъсване и по график и под стриктни епидeмилогични мерки.

Женските консултации се възстановяват, като пред кабинетите на акушер-гинеколозите не се допуска струпване на повече от две пациентки и се изисква те да бъдат с маски и на разстояние от метър и половина.

Възстановяват се поетапно плановите операции, като първоначално ще бъдат приети най-спешните случаи. 

Вижте пълния текст на заповедта на министър Ананиев тук >

Екипите на диагностично-консултативния ни център и клиниките в Аджибадем Сити Клиник Младост са на ваше разположение и работят при стриктни епидимиелогични мерки. Вашата сигурност е приоритет и отговорност за нас, затова въведохме някои допълнителни организационни решения, за да бъдете спокойни при вашето посещение в болницата. За да можем да продължим да бъдем полезни за вас въведохме следните засилени превантивни мерки:

  • Отделни входове за персонал и пациенти, мерене на температура и снемане на кратка анамнеза за всеки посетител на болницата
  • Медиинските екипи са снабдени с предпазни средства
  • Денонощна строга дезинфекция на всички помещения и площи, включителни и на двора на болницата.
  • Предлагаме БЕЗПЛАТНИ ОНЛАЙН КОНСУЛТАЦИИ - за да ви улесним и да отговорим на вашата необходимост от постоянна връзка с Вашия лекар.

За въпроси и записване на час за консултации не се колебайте да ни потърсите на *5544 или на 0700 13 127 като изберете опция Младост.