Потребителите на чат приложението Viber вече могат да използват новите стикери на "Аджибадем Сити Клиник“, създадени с фокус върху здравето и профилактиката. Стикерите могат да бъдат изтеглени безплатно тук. Включващи набор от 17 очарователни илюстрации, тези стикери позволяват да изразите грижа и емоция към любимите си хора само с помощта на едно съобщение.

По един закачлив начин, те акцентират на едни от най-популярните здравни предизвикателства пред съвременното общество – грижата за сърцето, женското здраве, репродуктивната грижа и профилактиката като цяло. Сред тях има и вдъхновяващи и мотивиращи фрази, превърнали се в естествен израз на подкрепа в трудни моменти – „Не си сам в борбата с рака“, „Ти си герой“, „Давай момиче“. Специален акцент се поставя и на женското здраве. Стикерите „Докосване с грижа“ и „Профилактиката е важна“ насочват вниманието към едно от най-разпространените онколoгични заболявания сред жените - рака на гърдата. „Женското здраве е приоритет“ и „Най-чистата грижа“ ни напомнят за важността на репродуктивното здраве, а „Всичко започва от сърцето“ ни кара да не забравяме грижата за сърцето. Подчертан е и месецът на мъжкото здраве и движението #Movember, което ни напомня с мустак над уста за важността на скринингови изследвания при мъжете, застрашени от рак на простата.

“Посланията ни за активна грижа към здравето ни и необходимостта от навременно лечение при проява на притеснителни симптоми достигат до все по-голяма аудитория всяка година. Важно е да продължаваме да разясняваме пред обществото, че профилактиката би могла да спаси живот и вярваме, че тези вайбър стикери са един малък, но много истински жест към сбъдване на тази кауза.“, коментира Живка Кънделова, Маркетинг мениджър на групата.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Можете да разгледате и свалите всички стикери на Аджибадем Сити Клиник тук.