Независимо от сложната епидемиологична обстановка и извънредното положение Аджибадем Сити Клиник Младост е на разположение за всички свои пациенти в страната 24 часа в денонощието, като е взела всички необходими мерки за безопасността им.

Въведените контролно-пропускателни пунктове в областните центрове, не изключват възможността да се пътува по медицински причини. 

Документи за влизане в град София за посещение на Аджибадем Сити Клиник Младост.

От 24 март МВР предоставя нова бланка за декларация, която трябва да бъде задължително представена на създадените КПП. Можете да свалите декларацията от тук >, след което я разпечатайте и попълнете предварително. За актуалност на бланката и информацията, моля проверявайте редовно официалния сайт на МВР www.mvr.bg 

За повече информация, пациентите могат да позвънят в колцентъра на болницата 0700 13 127.

Всички клиники, отделения и структури на болницата и медицинския център работят в нормалния си график, при засилени противоепидемиологични мерки, които включват пълна дезинфекция 4 пъти в денонощието, включително в двора на болницата, измерване на температурата на всеки влизащ в сградата, изпращане на пациенти с висока температура към други лечебни заведения за допълнителна оценка, различен вход за персонала.  

Независимо от глобалната заплаха COVID-19, медицинските екипи на Аджибадем Сити Клиник Младост са до своите пациенти непрекъснато, отговорни и мотивирани, и нито за момент не са изоставили ежедневната им необходимост от качествена медицинска грижа.