Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост връчи своите Годишни награди за високи професионални постижения на официална церемония по време на Коледното тържество. Поставихме началото на предстоящите празници, отбелязахме 7 години от основаването на лечебното заведение и отличихме членове на големия ни екип.

Приз в отделните категории получиха:

Д-р Елица Върбанова, медицински онколог в Клиниката по медицинска онкология, получи приза "Мисията възможна". Благодарим й, че тази година постигна и невъзможното. С нея, в нашия екип, върховете не ни плашат

 

Доц. Бочев, Ръководител "Клиника по Нуклеарна медицина", получи приза "Златни ръце". Благодарим му, че ако е счупено ще го поправи, а ако го няма - ще го създаде. Наградата беше получена от проф. Костадинова.

Велина Григорова, Ръководител "Болнична аптека", получи приза "Обединител". Благодарим й, че обединява хора, екипи и идеи. Тя прави болницата ни по-добра всеки ден.

Гергана Спасова, Лидер екип "Отчитане и статистика на медицинска дейност", получи приза "Пазя ти гърба". Благдарим й, че винаги се грижи за нас, с нея нищо не ни плаши.

Мария Иванова, медицинска сестра в Клиниката по Гастроентерология, получи приза "Кризогасител". Благодарим й, че гаси ежедневните "пожари" и спасява положението по време на криза.