Събитието, което се проведе в първата седмица на октомври, събра водещи лекари и изследователи в областта на образната диагностика на гърдата от цял свят.

Като посетител на конференцията, д-р Йорданов се запозна с най-новите постижения в сферата на ранната диагностика на рака на гърдата и съвременните иновативни технологии, които се използват за подобряване на прецизността на изображенията. Той присъства на редица научни сесии и презентации, които разгледаха последните тенденции в областта, включително усъвършенстваните методи за ранен скрининг

Посещението на д-р Йорданов на EUSOBI е още една стъпка в стремежа му към професионално развитие и предоставяне на най-добрата възможна медицинска услуга на нашите пациенти.  Той е високо ценен за своята експертиза и опит в справянето с най-сложните медицински казуси, което го прави предпочитан избор за много пациентки от цялата страна.

Европейското общество по образна диагностика на гърдата (EUSOBI) е водеща организация, посветена на напредъка в образната диагностика на гърдата, с фокус върху въвеждането на нови технологии и подобряването на лечението на заболявания на млечната жлеза.