Услугата има за цел да улесни пациентите в случаите, когато е затруднено физическото им присъствие – живеят в отдалечен район, включително извън страната, или по някаква причина мобилността им е ограничена. Лекарите се ангажират да предоставят персонално отношение на база съответните документи, да изготвят и предложат индивидуален план на лечение. Така че пациентът да бъде подготвен, спокоен и ориентирани при посещението впоследствие.

Как да заявите БЕЗПЛАТНА консултация по документи: 

1. Попълнете формата и приложете своите документи на нашия сайт ТУК.

2. Изберете специалист/клиника към, която е насочено Вашето запитване.

3. Наш специалист ще се свърже с Вас на посочения в контактната ни форма телефон или имейл адрес в рамките на 2 работни дни.

Може да заявите консулатция със специалист от нашия ДКЦ център или със специалист от нашите клиники. 

Онлайн консултацията се базира изцяло на предоставените документи. Поради тази причина, тяхната изчерпателност и достоверност са от изключително значение за отговора, който ще пациентът ще получи. Консултацията по документи не е равнозначна на клиничен преглед и не изключва провеждането на такъв в случай, че това е необходимо.

След попълване и изпращане на формата от сайта на болницата пациентът получава отговор в рамките на 2 (два) работни дни на имейл адреса, който е предоставил.

За въпроси, може да се свържете с нашия кол център на телефон 0700 13 127, като изберете опция Младост.