Казват, че първите 7 години са най-важни! Е, смеем да твърдим, че през нашите първи седем, поставихме най-високите стандарти за грижи и лечение на хиляди пациенти от цяла България.

Стремежът и мисията на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ е да предлага висококачествени, ефективни и интегрирани медицински услуги. Успешната защита на поредната акредитация по JCI е доказателство за прилагането на утвърдени международни практики, висок професионализъм и квалификация на персонала. 

През годините Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост обогати портфолиото си с изследвания от световна величина, иновативни лечения и помогна за обучението на ново поколение лекари, медицински сестри и други здравни специалисти.

Използваме възможността да благодарим сърдечно на целия екип на болницата за тяхната отдаденост и ангажираност. Възхищаваме се на вашите забележителни умения и сила!

Със своите високоразвити технологични устройства, богат опит и познания, ние продължаваме да предоставяме  най-съвременните технологии за диагностициране и лечение на различни по вид медицински състояния, а крайната цел е винаги една- благодарността в очите на излекуваните пациенти!