Пролет е и всички сме уморени от дълго продължилата зима. Какво обаче се случва в телата ни, че тези месеци са ни изтощили толкова? Всички ли страдаме от „пролетна умора“? Именно сега е моментът да проверим какви дефицити сме натрупали, отключили ли са тези месеци някое заболяване, какъв е най-подходящият хранителен режим, с помощта на който да приветстваме лятото тонизирани и в добра форма.

Всеки отговорен за здравето си човек знае, че поне веднъж годишно трябва да посети своя кардиолог, ендокринолог, гастроентеролог, мамолог и гинеколог/уролог, да направи изследвания на кръв и урина. Но това често е свързано със солидно планиране, логистика, чакане по опашки (на които нерядко поне няколко човека кашлят и кихат) и някак все си намираме повод да го отложим „за следващата седмица“. Така дните си минават, без да се замисляме, че ако имаме някакъв проблем, той се развива, без да чака графикът ни да се освободи.

Ние от Acibadem City Clinic Младост сме помислили за всичко това. Затова през 2020 г. създадохме специален Център за профилактика на здравето, в който само за ден пациентите могат да преминат целия набор от прегледи и изследвания, които сме включили в нашите Профилактични пакети. Улеснили сме процедурата максимално, като сме елиминирали необходимостта от обикалянето по кабинети и сме концентрирали всичко на едно място.

Избирайки Програма за профилактика на здравето при нас, вие ще: 

  • Спестите време - всички прегледи и изследвания се правят в рамките на половин ден, в комфортна самостоятелна зона и без изчакване пред кабинети.
  • Проверите здравния си статус - пакет с най-важните прегледи и изследвания, според вашия пол и възраст
  • Направите скрининг за най-разпространените ракови заболявания 
  • Получите точна и експертна оценка от екип доказани специалисти
  • Имате копие от всички проведени образни, функционални и лаболаторни изследвания

Взмайки предвид, че причината за „пролетната умора“ е комплексна, до 21 април сме ви подготвили 15% отстъпка от различните Профилактични пакети, които предлагаме. Може да ги разгледате ТУК, или да ни потърсите на тел. 0895584221