Здравейте!

Казвам се Светла Георгиева Митева, на 48 години съм и имам “инвазивен дуктален карцином на лявата гърда с позитивен ER и HER2 статус и ниска пролиферативна активност (20%)”. Да получиш тази диагноза, десетина дни преди дългоочакваната ски ваканция, когато си редовно преглеждаща се, активна, щастлива и се чувстваш все още млада жена, е меко казано неочаквано, повярвайте ми.

В тази връзка, бих искала да изразя признателността и огромната си благодарност към д-р Виктор Йорданов, мамолог и специалист по образна диагностика в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост, София.

Аз самата, съвсем случайно, споделих за беглото си притеснение пред моята маникюристка. Тя безапелационно ми препоръча д-р Йорданов. Трябва да сме информирани, да споделяме, да си разказваме и да се окуражаваме. Трябва да сме емпатични! Само в разстояние на два работни дни, той ме прегледа и направи биопсията, за която ми даде извънреден час. По време на срещата ми с него, д-р Йорданов подробно ми обясни, както сериозността на ситуацията, така и факта, че следвайки правилните стъпки във времето, диагнозата не е фатална. Седмица по-късно аз вече имах резултатите от хистопатологичното и имунохистохимичното изследване. И бях подготвена за тях.

Д-р Виктор Йорданов ми показа, че освен блестящ ум, проницателен поглед, прецизна ръка и съвременна техника, той притежава и нагласата на психолог, който предразполага пациента изцяло да му се довери и да приеме диагнозата си адекватно и спокойно, уверен в добрия краен резултат..

И така, в разстояние на 10 дни, от 09/02 до 20/02/2024г., благодарение на него, вече имах направени: ехография, 3D мамография, кор-биопсия и резултати от хистопатология и имунохистохимия, тоест - точна диагноза. Сега пристъпвам към лечението! Никога няма да забравя това, което д-р Йорданов направи за мен!

С огромна благодарност и признателност за прекрасното му отношение и стабилна подкрепа!