В кампанията се включват и кардиолозите и ангиолозите на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център с 10% отстъпка за прегледи и консултации

 

От 1 август до 15 септември включително всички видове Пакети профилактика в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център идват с 15% отстъпка, а прегледите при нашите кардиолози и ангиолози – с 10%.

Профилактичните прегледи са един от основните стълбове на съвременната медицина и играят ключова роля за поддържането на здравето и благосъстоянието на населението. Те са насочени към ранното откриване на заболявания и предотвратяване на усложнения, което допринася за подобряване качеството на живот и увеличаване на продължителността му.

Нашите профилактични пакети са разделени по пол и възраст – за хората, които искат да установят, дали начинът им на живот съответства с нуждите на организма им. Отделно от тях сме разработили и такива, които са подходящи да хората, които страдат или имат съмнение, че страдат от едни от най-често срещаните заболявания: ендокринологични, сърдечно-съдови, атеросклеротични, полово-предавани.

Много заболявания като рак, диабет и сърдечно-съдови, могат да се развиват безсимптомно в продължение на дълъг период от време. Ранното им откриване чрез редовни прегледи може да позволи навременно започване на лечение и значително да подобри прогнозата им.

Профилактичните прегледи не само откриват съществуващи заболявания, но и помагат в предотвратяването на тяхното развитие. Нашите специалисти могат да идентифицират рискови фактори като високо кръвно налягане, повишен холестерол или преддиабетни състояния и да предложат промени в начина на живот или медикаментозно лечение, за да се избегне развитието на сериозни здравословни проблеми.

Освен това редовните прегледи позволяват на пациентите да поддържат добро здраве и да избягват много от усложненията, свързани с хронични заболявания. Това означава, че те могат да водят по-активен и пълноценен начин на живот, без да бъдат ограничавани от здравословни проблеми.

На пръв поглед профилактичните прегледи може да изглеждат като допълнителен разход, но в дългосрочен план те могат да спестят значителни средства. Ранното откриване и лечение на заболявания често е по-евтино и по-ефективно, отколкото лечението на напреднали стадии на болестта. Освен това, предотвратяването на сериозни здравословни проблеми може да намали разходите за хоспитализации и дългосрочни грижи.

Провеждането на профилактични прегледи е изключително важно за поддържането на добро здраве и предотвратяването на сериозни заболявания. Те предоставят множество ползи – от ранно откриване и превенция на заболявания до икономически и емоционални предимства. Инвестицията в редовни прегледи е инвестиция в дългосрочното здраве и благополучие, която не бива да бъде пренебрегвана.