Програма Профилактика на здравето на Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център ви предоставя ново ниво за оптимизиране на цялостното ви психическо и физическо здраве, на здравето на вашето семейство, близки и колеги.

В нашата високоспециализирана болница ще получите най-добрите медицински грижи от най-добрите специалисти с минимално изчакване.

Програмата включва клинични услуги, насочени към ранна профилактика и диагностика на сърдечно-съдови, онкологични и други социално-значими заболявания.

Отделеното време за профилактика днес, ще ви предпази от сериозни здравословни проблеми утре.

Профилактичната програма стартира с кратък въпросник, който трябва да попълните и да върнете обратно по имейл. Отговорите се разглеждат от лекар специалист и при необходимост ще бъдете консултирани за допълнителни прегледи и/ или изследвания. Следва изготвяне на вашия индивидуален график, който също ще получите по имейл.

Датите за провеждане на профилактичната програма, която сте избрали, ще бъдат съобразени както с вашите възможности, така и с графика на медицинския персонал.

Профилактичните прегледи се провеждат в рамките на ден - от понеделник до петък между 7.30 и 16.00 часа.

Пакет профилактика МАЛЪК: жени
Пакет профилактика МАЛЪК: мъже
Пакет профилактика РАЗШИРЕН: мъже
Пакет профилактика РАЗШИРЕН: жени
Пакет профилактика СРЕДЕН: мъже
Пакет профилактика СРЕДЕН: жени
Пакет профилактика ГОЛЯМ: мъже
Пакет профилактика ГОЛЯМ: жени

В случаите, когато се провеждат планирани и/ или специализирани изследвания, може да се наложи второ  посещение.

След приключване на профилактичния скрининг резултатите от прегледите и изследванията се анализират, обсъждат и обобщават от лекар специалист, от когото ще получите персонални съвети и насоки как да се грижите за здравето си.

За информация и планиране на профилактичен пакет, се обадете на 02 903 85 90 или на *5544

E-mail: prevention@acibademcityclinic.bg

 

Контакти

  • Ул. Околовръстен път 127, София 1407