Увеличеният брой на положителни за COVID-19 и заболели пациенти засилва ангажимента на екипа ни да участва в ограничаване на инфекцията. Нашите екипи започнаха по-честа и щателна дезинфекция на медицинския център, апаратите за извършване на изследвания и местата за изчакване пред кабинетите. 

Аджибадем Сити Клиник е първата верига лечебни заведения в България, където бяха поставени дезинфектанти за ръце като част от световната казпания "Чисти ръце". Във връзка със засилването на мерките срещо коронавирус сме осигурили и допълнителни дезинфектантни на двата входа на клиниката.

Моля, спазвайте предписаните мерки: носете маска, шал или шлем, които да покриват зоната от носа до брадичката, дезинфекцирайте ръцете си преди и след посещение в здравното заведение! Бъдете точни в спазването на дистанция, когато чакате пред регистратура или кабинетите. Изхвърляйте еднократните маски след повече от 2 часа употреба! Изпирайте редовно текстилните маски! 

Нека заедно направим посещението при лекар безопасно! 

Нашите лекари, медицински сестри и лаборанти продължават да се грижат за пациентите и да им осигуряват нужната медицинска помощ. Не сме спирали да работим за Вашето здраве в нито един ден от обявяването на пандемия и извънредни мерки и продължаваме да бъдем с Вас!

Да бъдем дисциплинирани, последователни и сериозни в дните на заразата, за да може ограничаването на вируса да протече по-бързо!