Пролетен концерт "Гласовете ви чувам"

Концертът "Гласовете Ви чувам" събра за поредна година любители-певци и музиканти в Културния дом на слепите във Варна. По традиция Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна подкрепя проявата, която носи радост и пролетно настроение на незрящи хора - възрастни и ученици и на хора с увреждания.

Организатори са агенция "Идея прима" и фондация "Съпричастие". Продуцент и водещ на концерта бе Димитър Увалиев. На сцената своето изкуство показаха деца от Училището за незрящи "Д-р Иван Шишманов" във Варна, фолклорни и певчески състави от Съюза на слепите и Съюза на глухите. За настроението допринесоха също модели от агенция "Идея прима" и брейкъри. Няма граници за възможностите, когато човек иска да се отдаде на творчество - показа го и брейкърът в инвалидна количка Пламен Любенов, победител в тв-шоуто "България търси талант". 

Пролетният концерт се осъществява със съвместната подкрепа на много и различни спонсори, както и съдействието на Община Варна, кметовете на районните кметства "Младост" и "Аспарухово", организации на хора с увреждания.

Концерт "Гласовете Ви чувам"
Пролетен концерт в Дома на слепите