Таланти на различна възраст и с различни увреждания показаха уменията си в концерта "Гласовете ви чувам". За пета година фондация "Съпричастие" и агенция "Идея прима" дават възможност за изява на сцената на Културния дом на слепите. Традиционно Аджибадем Сити Клиник Варна подкрепя проявата, която носи много радост за артисти и публика.

За юбилейното издание продуцентът Димитър Увалиев изведе пред зрители малки дарования от Училището за незрящи "Д-р Иван Шишманов" във Варна, млади любители-певци от Дневния център за лица с увреждания "Ривиера", фолклорни и певчески състави от Съюза на слепите и Съюза на глухите, брейкъри, модели, танцьори. Сред участниците беше и Пламен Любенов, брейкър в инвалидна количка, който спечели сърцата на зрителите в тв-шоуто "България търси талант". 

Любителите-артисти получиха горещата подкрепа на публиката и много подаръци от различни спонсори. Проявата подкрепят Община Варна, кметовете на районните кметства "Младост" и "Аспарухово", организации на хора с увреждания, редица частни фирми от различни сфери.

Традиционно концертът се провежда за първа пролет, но поради обявената пандемия беше отложен за есента.