Лекарите 2024

Петима лекари от Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна са включени в тазгодишното издание на алманаха „Лекарите, на които вярваме“. Селекцията се организира от редакцията на вестник „24 часа“ от 2011-та година насам. Тя представя медици, номинирани от пациенти-читатели на изданието.

Нашите лекари, които са посочени от пациенти, са: д-р Георги Янков – гастроентеролог, д-р Валентин Германов – АГ-специалист, д-р Павел Маринов – ортопед-травматолог, д-р Женя Димитрова д.м. – дерматолог, д-р Силвия Йорданова – Специалист по образна диагностика.

Тази година в класацията попадат над 700 изявени медици. Освен престижна класация на медиците, алманахът е своеобразна навигация за научните интереси и постижения на най-добрите лекари, като предоставя и техните актуални позиции и контакти.

Алманахът „Лекарите, на които вярваме“ има за цел да сложи в прожектора на общественото внимание  медиците и да реабилитира уважението към тях. Освен книжно издание, което може да се намери в пунктовете за продажба на вестници, екипът на в. „24 часа“ организира и церемония. Тя ще се проведе в началото на ноември, където под формата на грамоти и аплодисменти избраните тази година лекари ще могат да се зарадват лично на общественото признание и благодарност.