5kmrun награди юни2024-2

Грижите за сърцето през лятото и правилното спортуване в горещините -  с тази кауза застанаха над 100 бегачи от 5kmrun. Акцията съвместно с Аджибадем Сити Клиник Варна обръща внимание върху профилактиката на сърдечно-съдовите заболявания и поддръжка на добро сърдечно здраве. 

След финала с бягащите хора поговорихме за физическите активности в жегите и разиграхме на томбола ваучери за безплатни кардиологични прегледи. Те ще бъдат проведени в Аджибадем Сити Клиник Варна от най-новия кардиолог на лечебното заведение - д-р Славка Бакалска. Младият специалист е с богат опит в диагностиката и лечение на кардиологични болести и състояния. Тя има специален интерес към високото кръвно налягане и ритъмните нарушения. 

По традиция организацията 5kmrun провежда в последната събота на месеца детско бягане. В него се впуснаха близо 40 деца на различни възрасти и няколко родители. Всички финалисти получиха малки поощрителни награди - сокчета и солети, осигурени от Аджибадем Сити Клиник Варна.

И вие можете да се включите в съботните бягания на открито в Морската градина на Варна. Участието е безплатно и освен за здравето си, мнозина откриват съмишленици и приятели в новото начинание.

5kmrun награди юни2024
5kmrun награди юни2024-1