Получихме благодарност от нашата пациентка Инка Спасова, която искаме да споделим. Ние също й благодарим за топлите думи! Стремим се да помагаме на всички, да бъдем съпричастни и се радваме, когато усилията ни са оценени.

"Благодаря на клиниката за абсолютния професионализъм. Благодаря д- р Силвия Йорданова и всички, които съм посещавала. Днес беше един геройски ден за тях. Дано българите оценят подобаващо медицинските работници.”

Д-р Силвия Йорданова е специалист по образна диагностика, която от дълги години е част от екипа на Аджибадем Сити Клиник във Варна. Тя разчита изследвания, направени на компютърния томограф. Нейният фокус е ранната диагностика на рака на млечните жлези. Благодарения на нейната висока квалификация и на огромния й опит, са открити стотици случаи след ехографско изследване или мамограф.

От началото на 2020-та година близо 6000 жени са преминали изследвания за рак  на млечната жлеза в Аджибадем Сити Клиник Варна. Нашите лекари са изключително съпричастни и ангажирани в борбата с това коварно заболяване.