На официалната уеб страница на сайта acibademcityclinic.bg/varna ще откриете специална рубрика „Вашето мнение“, където може да изразите впечатленията си от посещението на лечебните заведения от групата на Аджибадем Сити Клиник и да дадете оценка на предоставената грижа.

Стремежът и мисията на Аджибадем Сити Клиник е да предлага висококачествени, ефективни и интегрирани медицински услуги. Нашите болници в София успешно защитиха акредитация по JCI - гаранция за прилагането на утвърдени международни практики, висок професионализъм и квалификация на персонала. Част от тези високи стандарти е и процесът по измерване на удовлетвореността на пациентите, посетили медицинските заведения от групата.

Удовлетвореността на пациента е много важен показател за качеството на медицинската помощ и безспорно е най-обективният показател за грижа за нашите пациенти. Наша основна цел е да извършим професионално диагностициране и лечение, но също така и да ви посрещнем в среда, създаваща максимален комфорт, доверие и спокойствие. 

“Ежедневно в нашите болници и клиники идват хора, които търсят отговор на здравни въпроси, имат здравни проблеми и се нуждаят от разбиране и внимание. Нашите медици и служители знаят, че пред себе си имат разтревожени хора, които може да изпитват болка и са изпълнени с големи очаквания. Целта на проучването ни е да разберем, колко добре се справяме в оправдаване на тези очаквания. Довилни ли са нашите пациенти, има ли нещо, което можем да подобрим с цел да станем още по-добри. Това не са просто анкети, които ще отидат в шкафа. Резултатите ще бъдат обработени, а подходящите идеи и предложения - обсъдени и приложени в ежедневната работа на екипите ни”, коментира Даниела Симова, мениджър Управление на качеството на Аджибадем Сити Клиник.

На специално изградената страница тук, можете да кажете „Благодаря“ на лекар или да разкажете своята пациентска история. Чрез анкетата очакваме да разберем за степента на удовлетвореност, която имате в различните етапи от посещението си при нас. Тя ще ни помогне да насочим вниманието си и да оптимизираме различни детайли от работата и да подобрим нашата здравна услуга. В раздела „Оцени лекар“ можете да дадете своята оценка на конкретен лекуващ лекар. 

Споделяйки вашите коментари, предложения, благодарности и оценки за обслужването в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна, вие ни помагате да повишим качеството на услугите, които предлагаме.