На разположение са специалисти по Уши-нос-гърло, кардиология, АГ, нефрология. Прегледи и манипулации извършват хирурзи и ортопеди.

Повечето хора, които търсят помощ през последните месеци, са с панически атаки. Страхът, че ще се заразят с ковид и това ще завърши фатално, ги тласка да изпитват истински физически усещания като задушаване и главоболие. Безсънието зачестява и изтощава още повече пациентите психичаски и физически. Те не могат да изпълняват рутинните си дейности и отношенията им с близките се променят“, казва д-р Лилия Николова, психиатър в клиниката. Тя не престава да помага на хора под стрес. Младият специалист има богат опит и наблюдения от началото на пандемията и апелира консулта с психиатър да не се отлага.

Аджибадем Сити Клиник е една от малкото клиники във Варна, в която работи клиничен хематолог. Проф. Лиана Герчева диагностицира и лекува болести на кръвта и кръвотворните органи. Изявеният специалист работи в сътрудничество с акушер-гинеколози, гастроентеролози, хирурзи, ендокринолози, за решаването на клиничните казуси.

Медицинският център продължава грижата за пациенти с широк кръг заболявания при засилени мерки за дезинфекция на интериора и прилагането на бактерицидни лампи. Грижата за всички пациенти с различни здравни проблеми не престава в месеците на пандемия. Можете да се запознаете с работното време на специалистите и да си запишете час на тел. 0700 33 900, 5544*, 0892 20 20 80.