Деца и родители на старта на 2kmrun

Под мотото "Здрави на училище" Аджибадем Сити Клиник Варна и организацията 5kmrun даде старт на малки, по-големи ученици и някои ентусиазирани родители. Всяка  последна събота от месеца всички желаещи деца могат да участват в пробягването на 2 км в Морската градина. За началото на учебната година финалисти, избрани чрез томбола, получиха ваучери за безплатни прегледи при УНГ-специалист и дерматолог.

Аджибадем Сити Клиник Варна е подкрепя детското бягане на  5kmrun като осигурява наградите през цялата година. За радост на всички в един от последните топли и слънчеви дни в старта се включиха много деца на възраст от 4 години нагоре, някои - подкрепяни от своите родители, които също бягаха. На финала пожелахме на децата да са здрави през цялата учебна година и обърнахме внимание кога трябва да се търси помощта на лекар-специалист. Аджибадем Сити Клиник Варна се гордее със своите уважавани и опитни специалисти по УНГ и дерматология, които работят в екип с Клинична лаборатория и сектор Образна диагностика.

5kmrun е набираща популярност организация за свободно парково бягане в цялата страна. Стартовете са безплатни и се провеждат всяка събота от 9 ч. независимо от метеорологичните уславия. Участниците проследяват своите постижения, завързват приятелства, често се включват и в други предизвикателства като маратони или състезания с колелета. Във Варна бягането започва от централната алея под Летния театър в Морската градина.

Награди за Детско бягане 2kmrun, финал
Награди за Детско бягане 2kmrun
Награди за Детско бягане 2kmrun, поощрения
Финалисти в детското бягане на 5kmrun получиха безплатни прегледи от Аджибадем Сити Клиник Варна.