Д-р Кузманова и д-р Германов

АГ-специалистите на Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна д-р Станислава Кузманова и д-р Валентин Германов бяха изненадани с мил жест на признателност от свои пациенти. Семейството Джеси и Митко, които се сдобиха с бебе Никол, подариха на лекарите красиво декориран благодарствен знак.

"Благодарим Ви за високия професионализъм, всеотдайност, човечност и сърдечното отношение. Лекар не е професия, това е призвание" - е изписано на плочата. Тя вече украсява кабинета на двамата.

Д-р Кузманова и д-р Германов са сред най-обичаните лекари с тази специалност. Те преглеждат, диагностицират и лекуват широк кръг заболявания на женската полова система, проследяват бременност, водят раждане. Лекарите имат множество защитени сертификати за изследвания и процедури в областта на гинекологията и продължават да разширяват своите професионални познания и квалификации.

И Вие вече можете да изразите благодарността си към нашите лекари и екипи и в сайта ни в разделВашето мнение: https://acibademcityclinic.bg/varna/vasheto-mnenie