Д-р Николай Недев с екипа си в АСС Младост

Прегледите на д-р Николай Недев на онкоболни пациенти за лъчетерапия във Варна се местят на 10 март 2023. Радиационният онколог от университетска болница Аджибадем Сити Клиник Младост в София мести прегледите си край морето от февруари през март.
Консултациите дават възможност на онкоболните да се запознаят със съвременни методи на лечение на онкологични заболявания – солидни тумори и метастази със средствата на модерната лъчетерапия. В клиниката в София процедурите се извършват с модерен апарат TrueBeam, който позволява подаване на големи дози лъчи по максимално щадящ за околните тъкани начин. Д-р Недев има няколко световно признати разработки в това отношение и опит от прилагането им.
Терапията се провежда при хора с рак на белия дроб, мозъка, рак на гърдата, метастази в меки тъкани и кости. Д-р Николай Недев и колегите му в София прилагат също ефективен и запазващ качеството на живот начин за лечение на рак на простатата и рак на маточната шийка – брахитерапия.

Пациенти, за които не е възможно да отлагат до 10-ти март, могат да се обадят във Варна на телефони 0700 33 900 или 0892 20 20 80 и да предоставят документи за консултация. 

Прегледите с д-р Николай Недев във Варна са само платени и само със записване на час.