АСС на форума на личните лекари в Албена

Десетки лични лекари от страната проявиха интерес към възможностите на Аджибадем Сити Клиник в България. Като най-голямата частна верига лечебни заведения ние се представихме на Националната научно-практическа конференция на общопрактикуващите лекари в "Албена". Тя се проведе от 5 до 7 октомври в красивия морски курорт с участието на над 700 лекари и специалисти от страната.

Освен интензивна лекционна програма и уоркшопове, медиците имаха възможност да се запознаят с новости в техниката, фармацевтиката и здравните грижи. Наш екип от София и Варна проведе интензивни разговори с всеки лекар поотделно, за да представи апаратурата, специалистите и възможностите на нашите болници и медицински центрове. Лекарите се запознаха с диагностиката и лечението в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Младост и Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Сърдечно-съдов център. Научиха повече за размаха на здравните услуги в Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. Създадохме контакти, които ще помогнат за намиране на точна здравна грижа и за улесняване на пътя на пациентите до нея.

Новият ядрено-магнитен резонанс в медицинския център на Варна беше представен на лични лекари от Търговище, Русе, Шумен, Добрич, Разград и други градове. Лечебното заведение е добре познато на лекарите от региона, които разчитат на нашите екипи за решаване на широк кръг здравни проблеми.