Въведените контролно-пропускателни пунктове в областните центрове, не изключват възможността да се пътува по медицински причини.

От 24 март МВР предоставя нова бланка за декларация, която трябва да бъде задължително представена на създадените КПП. Можете да свалите декларацията от тук >, след което я разпечатайте и попълнете предварително. За актуалност на бланката и информацията, моля проверявайте редовно официалния сайт на МВР www.mvr.bg

За повече информация, пациентите могат да позвънят в колцентъра на клиниката - 0700 33 900, 0892 20 20 80.

Специалисти, клинична лаборатория и образна диагностика в медицинския център работят в нормалния си график, при засилени противоепидемиологични мерки, които включват пълна дезинфекция 4 пъти дневно, включително и на апаратите за изследвания, измерване на температурата на всеки влизащ в сградата, насочване на пациенти с висока температура към личните им лекари.

Независимо от глобалната заплаха COVID-19, медиците на Аджибадем Сити Клиник Варна са до своите пациенти неотменно, отговорни и мотивирани, и нито за момент не са изоставили ежедневната им необходимост от качествена медицинска грижа.