Концерт "Гласовете ви чувам" 2023
Традиционният пролетен концерт „Гласовете ви чувам“ се проведе на 21 април 2023 г. в Дома на културата на слепите във Варна. Той се организира за поредна година от фондация „Съпричастие“ във Варна и Национална модна шоу агенция „Идея прима“. И тази година Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна помага на годишното събитие, което извежда на сцената незрящи таланти и хора с увреждания.
Публиката награди с емоционални аплодисменти вокалната група за градски и популярни песни „Еделвайс“, оркестър за народна музика „Спектър“ и танцов състав към Съюза на глухите в България. В празничния концерт се включиха топмоделите на „Идея прима“ и брейк денс формацията на агенцията. Пролетно настроение донесоха изпълненията на фолклорен танцов клуб „Ръка за ръка“. Кулминация в концерта бе дуета на M.C.Flame – победителят в „България търси талант“, който игра брейк с инвалидна количка заедно с Ана-Симова. Двамата спечелиха много симпатии със стремежа си да не признават ограниченията на тялото.
Концертът се поддържа от редица варненски фирми, които помагат незрящите – деца и възрастни, и хората с увреждания да почувстват празника с всичко нужно за това.
Концерт "Гласовете ви чувам"