Тя запозна колегите си от Варна със стандартите на Аджибадем, превърнали се в еталон за високо качество в здравеопазването в света и спечелили уважението на милиони пациенти от много страни. Като част от веригата и екипите на медицинския център във Варна ще се стремят да поддържат специалното отношение към хората, които търсят здравна услуга при нас.

В семинарите бяха включени и ситуации, които да помогнат в практиката. С интерес и отношение участие взеха служители от всички звена - лекари, администрация, среден медицински персонал, санитари.

Мариана Иванова запозна участниците с полезна информация за услугите, които предоставят петте лечебни заведения от веригата Аджибадем Сити Клиник - Болница Токуда, Сърдечно-съдов център, Онкологичен център, Кардиохирургична болница Бургас, Медицински център Варна. Целта е пациентите да получат най-доброто от медицинското обслужване в България.

Аджибадем Сити Клиник е най-голямата частна верига в здравеопазването у нас. Всички лечебни заведения работят с направления от Здравна каса и с широк кръг здравнозастрахователни фондове и асистанс-компании.