Грамота от ДЗИ

ДЗИ-Животозастраховане отличи екипа на Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна с блаогдарствена грамота. Почетният знак се дава за добра практика, качество на медицинските услуги и отлично клиентско обслужване в Здравното застраховане.

"От името на ДЗИ-Животозастраховане бих искал да изкажа благодарност на д-р Калин Цонев - медицински управител, и на целия екип на Аджибадем Сити Клиник Верне за добрите партньорски взаимоотношения, високия професионализъм и грижи за здравето на българското общество. Една от основните ни мисии като лидер на застрахователния пазар в България е да работим за постоянното подобряване на услугите ни", се казва в писмо от Александър Пеев, изпълнителен директор Банково и Животозастраховане в ДЗИ.

Доволните пациенти на клиниката, които ползват услугата на застрахователната компания, са се увеличили през изминалата година. Това се случва благодарение на добрите контакти между екипа на Аджибадем Сити Клиник Варна и ДЗИ-Животозастраховане. Удовлетворените клиенти получават бърз достъп до качествена здравна услуга - прегледи и изследвания във варненската клиника. 

В края на 2023 г. медицинският център се сдоби с най-новия ядрено-магнитен резонанс в Североизточна България, комфортен за пациентите, бърз и с широк кръг програми за диагностика на множество заболявания. Медиците в лечебното заведение започнаха изследвания на млечна жлеза на най-новия, ергономичен и удобен за пациентите дигитален мамограф. За първите месеци на 2024 г. към екипа на клиниката се присъединиха много нови млади специалисти - рентгенолози, ендокринолози, кардиолози. Беше освежен вътрешния дизайн - регистратури и чакални.