„Предимствата на лазерната аблация са много, но най-важните - не се изисква болничен престой и пациентите се възстановяват по-бързо. Процедурата се прави и през летните месеци. Като професионалист съм удовлетворен, че мога да напредна с този съвременен метод и да го прилагам в Аджибадем Сити Клиник Варна“, казва д-р Добромиров.

Той е завършил медицина в Медицинсксия университет на Варна. Има придобита специалност по Съдова хирургия както и магистратура по Здравен мениджмънт. Усъвършенства професионалните си умения при доц. Виктор Княжев в Клиниката по съдова хирургия в МБАЛ „Св. Анна“-Варна. Завършил е редица специализации по ехографска диагностика, Доплерова сонография на крайници, има богат опит и умения в областта на артериалната и венозна хирургия. Усъвършенства се в безкръвните методи на лечение на венозните заболявания.

Младият специалист има също трайни интереси и практика в диагностиката и лечението на рани, както и в профилактиката и лечението на съдови усложнения при болни със захарен диабет.

Д-р Добромиров преглежда в индивидуалната си практика в Медицински център „Младост“ на бул. „Република“ 15, ет. 5.