Д-р Николай Недев лъчетерапевт

„Един от трима човека ще има „своя“ рак през живота си“, казва д-р Недев. Животът през последните години се подобри, удължи и възможността да бъде отключено онкологично заболяване се увеличи. Развиха се също възможностите на медицината за ранна диагностика и лечение на различните видове рак. Специалистът има значителен опит в лечението на различни тумори, както и на метастази в кости, мозък, меки тъкани.

„Ние говорим за рака като една триглава ламя, а тя има около 200 и няколко глави – 30-40 вида рак и техните разновидности. За всяко едно от тези онкологични заболяваният се назначават различни специфични изследвания, целта и средствата за лечение са различни“, казва д-р Недев. За него като лекар с огромен опит в радиационната онкология е важна експертната оценка да постави цел и да избере средствата за постигането й.

Д-р Недев прилага методи на стереотактична радиохирургия, лъчетерапия и брахитерапия при различни онкологични заболявания в различен стадий. Целта, която си поставя е първо – ограничаване на заболяването и запазване на качеството на живот на пациентите. В онкологичния център в София д-р Недев и екипът му работят с най-модерните апарати за диагностика и лечение.

В Аджибадем Сити Клиник Младост в София се прилагат модерни, безболезнени и максимално щадящи методи на лъчетерапия в случаи на рак на белия дроб, рак на гърдата, мозък и шия, рак на простата, рак на шийката на матката, метастази и други.

За повече информация и записване на час за преглед във Варна – тел. 0700 33 900, 0892 20 20 80.