Д-р Людмил Йорданов започна прегледи на пациенти в Аджибадем Сити Клиник Варна. Специалистът по очни болести приема и с направления по Здравна Каса. Можете да си запишете час на телефони 0700 33 900 или 0892 20 20 80.

"Повечето части на човешкото око могат да се инспектират без някаква сложна техника и инструментариум. Различни очни проявления на много инфекциозни, дегенеративни, автоимунни, съдови и неопластични заболявания на човешкия организъм могат да се установят при рутинен преглед на очите. Така че - не го отлагайте", казва д-р Йорданов.

Той е завършил медицина в Медицинския университет - София. Специализира очни болести в Клиниката по очни болести към МБАЛ "Св. Анна" в София. Придобива специалност през 2009 г. Завършил е и курс по лазерно лечение в Медицинския университет-София.

От 2009 г. до сега работи последователно като офталмолог д ДКЦ XVII-София, Болница Токуда, ДКЦ I "Св. Клементина"-Варна, Медицински център "Санита"-Варна. От пролетта на 2019 г. д-р Людмил Йорданов стана част от екипа на Аджибадем Сити Клиник Варна и преглежда във вторник и четвъртък.