Пациентката на Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна Даниела Димитрова написа писмо на благодарност и признателност към невролога д-р Даниела Ганева. В него се казва: "Пиша ви, за да изразя възхищението си от невролога д-р Ганева – един истински лекар, който не е забравил Хипократовата клетва и работи със сърце и душа!".

Попаднах на д-р Ганева случайно, идвайки от друг медицински център, където се сблъсках с бездушно и бюрократично отношение. Още от първия момент усетих нейната загриженост и съпричастност към моя проблем . Д-р Ганева  не пести сили и време – прегледът е подробен и задълбочен, а обясненията  и за състоянието ми и необходимото лечение успяха да  разсеят всичките ми притесненията  и да ме накарат да се почувствам в сигурни ръце!

Благодаря  Ви, д-р Ганева, за индивидуалния подход ,  всеотдайното отношение  и човещината!

Силно съм впечатлена и от останалите специалисти, които  срещнах в Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна– от администратора г-жа И. Сотирова до медицинските сестри и служителките на Регистратура! Професионализъм, любезност и отзивчивост са качествата, с които се отличават служителите на този съвременен медицински център.  Благодаря и бъдете здрави!