Прегледи за рак на гърдата без такса и направление ще проведе най-новият специалист на Аджибадем Сити Клиник Медицински център Варна д-р Вълкан Иванов. Те ще се проведат с предварително записване на час на тел. 0700 33 900 или 0892 202 080 на 31 октомври и 3 ноември от 14 до 18 ч.

Желателно е за по-пълна диагноза пациентките да имат направено изследване ехография на млечни жлези или мамография. Тези, които нямат такива изследвания, могат да си ги направят в клиниката, която разполага с модерна техника и опитни специалисти по образна диагностика.

Д-р Вълкан Иванов е специалист по Обща хирургия и Консултант по онкопластична хирургия на гърдата във Великобритания. Той познава в детайли най-новите методи за диагностика, лечение и реконструкция на гърда при това заболяване, което бележи ръст през последните години. Младият лекар е най-новото попълнение на екипа на варненската клиника и приема пациенти всеки вторник и петък следобед.

Профилактичните прегледи и ранната диагностика на онкологичната болест са предпоставка за успешно изслекуване на пациентките. Те са препоръчителни за жени на всички възрасти, които са отговорни за своето здраве.