Лекари от Търговище, Шумен, Разград и Русе посрещнаха с интерес представянето на лечебните заведения Аджибадем Сити Клиник на 9-та Регионална среща по неврология и спешна медицина. Форумът се организира от медицински център VIP и от неговия енергичен мениджър невролога д-р Валентин Добрев.

Над 100 специалисти по неврология, кардиология, ортопедия, лични лекари и работещи в спешни центрове участваха в традиционната среща. Доклади в лекционната част, посветени основно на невропатната болка и лечението на мозъчен инсулт изнесоха проф. Иван Миланов, професорите Димитър Масларов, Ара Капрелян, Параскева Стаменова.

Аудиторията изслуша с внимание презентацията на Искра Сотирова - координатор и PR на Аджибадем Сити Клиник Медицински център, която разкри възможностите за диагностика и лечение на здравните заведение от веригата в София, Варна и Бургас. Лекарите останаха впечатление от отношението към пациента, възможностите на екипите и нивото на техниката, налични в Аджибадем Сити Клиник.

Лекари и медицински представители говориха за новите методи за диагностика и лечение на подагра, остеопороза, травма на глезена, поведение при инфаркт на миокарда, когнитивни нарушения.