Д-р Иво Мирчев, УНГ

Екипът на Аджибадем Сити Клиник Варна изпраща годината с интензивна напрегната работа, но и с радост и удовлетворение. На коледно тържество бяха отличени колеги от всички сектори, които с труда и професионализма си допринесоха за качествената грижа към пациентите и спомогнаха за безпроблемното протичане на работния процес.

Наградите връчи Албена Иванова, административен мениджър на клиниката.

Започнахме церемонията с едно от новите попълнения в екипа ни - д-р Иво Мирчев, специалист УНГ. Той влезе бързо в работата, преглежда пациенти на всякаква възраст, на различни езици и успява да обърне внимание и на извънредните. За него е отличието "Ти си нашето бъдеще" и всички много се радваме на такова енергично, целеустремено и компетентно бъдеще!

Уважаваният кардиолог д-р Николай Спасов получи отличие в категория "Сърцето на машината".

Рентгенологът д-р Николай Николов бе награден с приз "Всевиждащо око". Той разчита огромен брой изследвания на рентген ежедневно като притичва и до кабинета за специализирани ехографии.

Аджибадем Сити Клиник се стреми да предостави специална и персонализирана грижа за своите пациенти, а какво е една грижа, ако не те посрещат с усмивка от вратата. Наградата "Посрещам те с усмивка" отиде при едно отзивчиво момиче, което освен това и решава възникналите казуси в движение - регистраторът Събина Маджарова.

За своето тихо, постоянно и професионално присъствие в поддържането на чистотата в клиниката бе отличена Дора Тодорова, хигиенист. При нея отиде грамотата в категория "Безупречен блясък".

Колега, който надхвърля значително описанието на професионалната си характеристика, Ертан Мехмед взе приза "Неизкуствен интелект". Той е рентгенов лаборант, но колегите му в сектор Образна диагностика разчитат на него за много повече неща.

Неоценима помощ в поддръжката на клиниката има и друг човек от екипа ни - Пламен Боевски. Той е шофьор, но всеки го вика, когато има нужда от малка поправка или просто от помощ. За него е отличието "Поправям всичко".

Важна роля в работата на лекарите играят медицинските сестри, акушерките и медицинските секретари. Те асистират, за да се приемат пациентите навреме и да освободят медиците максимално от попълването на документи и извършването на някои манипулации. Затова три отличия отидоха при:

Златомира Дамянова, медицинска сестра в кардиологичния кабинет с приз "Пазя ти гърба".

Дилек Мехмед, акушерка с приз "Асистентка на фокусника".

Мария Аспарухова, медицински секретар с приз "Знам и мога".

Наградата "Златни ръце" получи Диана Ганчева - млад, но опитен клиничен лаборант, който се грижи, както за бързото и максимално безболезнено "убождане" при взимането на кръв до целия процес на анализа й.

Невидим за пациентите остава труда на експертите в отдел "Кодиране". Те следят за точното попълване на документацията и движат отношенията на лекарите, медицинския център и държавните институции. Сред тях има един човек, за който няма неразрешим проблем - Маргарита Иванова. И тя вече е с награда "Мисията възможна".

Честитим наградите на нашите колеги! Желаем на всички здраве и да бъдат все така мотивирани и отдадени в помощта към пациентите и техните близки!

Диана Ганчева, клиничен лаборант
Събина Маджарова, регистратор
Д-р Николай Николов, рентгенолог
Мария Аспарухова, медицински секретар
Д-р Николай Спасов, кардиолог
Дилек Мехмед, акушерка
Пламен Боевски, шофьор
Ертан Мехмед, рентгенов лаборант
Златомира Дамянова, медицинска сестра
Маргарита Иванова, експерт
Дора Тодорова, хигиенистка