Аджибадем Сити Клиник взе участие в  мащабно кариерно събитие “Професионално развитие в медицината”, което се проведе в МУ-Плевен. Денят на кариерата е фокусиран върху професионалното развитие на студентите по медицина, фармация и професионалисти по здравни грижи, като основна цел на събитието е водещи работодатели – здравни заведения и фармацевтични компании да предложат на студентите стажантски и работни позиции в сферата на здравеопазването.

По време на събитието представители на екип „Човешки ресурси“ от Аджибадем Сити Клиник Мюжгян Хасан, Обучаваща медицинска сестра, Дениз Мехмед, Експерт подбор на персонал и Виктория Георгиева, Специалист Човешки ресурси се срещнаха и отговаряха на въпросите на студентите, като ги запознаха с актуални стипендиантски програми, условия на работа, възможността за следдипломни квалификации и международните стандарти, които се спазват в болниците на Аджибадем Сити Клиник.

Всички участници изказаха задоволството си от присъствието на представителите от Аджибадем Сити Клиник  на събитието и споделиха, че и в бъдеще биха участвали в подобни инициативи.

С участието си в това събитие, екипът на „Човешки ресурси“ от Аджибадем Сити Клиник потвърди ангажимента си към постоянното професионално развитие и подкрепа на бъдещите медицински специалисти.

“Професионално развитие в Медицината – 2024” се провежда за втора поредна година. Домакин на събитието е Медицински университет – Плевен, под  патронажа на ректора на МУ-Плевен проф. д-р Добромир Димитров и ръководителят на Центъра за кариерно развитие доц. д-р Стела Георгиева, а организатори на събитието са Центърът за кариерно развитие на висшето училище и CVhype.

Ако имате желание да станете част от семейството на Аджибадем Сити Клиник може да разгледате свободните към момента позиции тук или да се свържете с нас на имейл: career@acibademcityclinic.bg