В дните, в които е все по-трудно да се ориентираме в информационния поток и да се информираме от доказани източници, Аджибадем Сити Клиник с радост обявява стартирането на подкаст “Зад завесата на здравето” с водещ Александра Димитрова.

“Зад завесата на здравето” ще съчетае брилянтните умове и отзивчивите сърца на нашите лекари, за да споделят своя медицински опит, лични преживявания и ценни здравни съвети.

Като водеща здравна институция Аджибадем Сити Клиник се старае да е в челните позиции на медицинските иновации и грижата за пациентите. „Зад завесата на здравето“ е най-новото доказателство за нашия ангажимент да предоставяме не само медицински услуги от най-високо ниво, но и да ангажираме общността по смислен начин.

  • Защо подкаст?

В днешната дигитална ера подкастите са чудесен начин за разпространение на знания и свързване с експерти на лично ниво. Подкаст форматът позволява по-задълбочени разговори, разказване на искрени истории и възможност за достигане до по-голяма аудитория. „Зад завесата на здравето“ има за цел да покаже, че в медицината няма място за теми табу.

  • Какво да очаквате от "Зад завесата на здравето?”

„Зад завесата на здравето“ ще включва разнообразие от теми, засягащи здравеопазването с гости експерти, всеки специализирал в различна област на медицината. 

  • Информация за най-новите медицински постижения, възможности за лечение и тенденции в здравеопазването с нашите лекари, които ще се постараят да сведат сложните теми до лесни за разбиране дискусии.
  • "Човешкото" лице на нашите професионалисти, които споделят своите лични истории, предизвикателства, и преживяванията, вдъхновили ги да посветят живота си на медицината.
  • Практични здравни съвети, които ще Ви помогнат да водите по-здравословен живот.

„Зад завесата на здравето“ ще бъде достъпен в платформите YouTube и Spotify. Каним Ви да се присъедините към нас, като ни последвате, за да не изпускате новите епизоди.

Нашият дебютен епизод представя д-р Александрос Лафчис, началник на отделение по пластично-възстановителна хирургия в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, чрез който ще надникнете в забележителния свят на пластичната хирургия, която не само разкрасява, но и променя животи. Гледайте откровения разговор за симетрията и баланса още сега тук.