Аджибадем Сити Клиник продължава традицията да набляга на личното представяне на групата пред професионалисти по здравни грижи и общуването с тях от първо лице.

За поредна година екип на Човешки ресурси към Аджибадем Сити Клиник посещава различни медицински университети в страната, за да запознае студентите по здравни грижи с възможностите за професионално развитие в болниците и медицинските центрове, които са част от групата. Във връзка с тази иницитива, на 25 и 26 октомври, бяха посетени Русенския университет „Ангел Кънчев“ и Медицински университет – Варна, Филиал Шумен и Филиал Сливен.

Екип на Човешки ресурси, представен от Мюжгян Хасан, обучаваща медицинска сестра и Преслава Йоцова, експерт човешки ресурси и гл.м.с. Милена Георгиева - Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда, беше посрещнат в РУ "Ангел Кънчев" от доц. Деспина Георгиева, Ръководител на факултет „Обществено здраве и здравни грижи“ и студенти от втори, трети и четвърти курс. В МУ– Варна, Филиал Шумен, екипът беше топло посрещнат от Доц. Ефтимова, директор на филиала и проф. Соня Тончева, зам. директор и студенти. В МУ – Варна, Филиал Сливен, екипът беше посрещнат от Проф. Желева- директор на филиала и студенти от четвърти курс.

По време на срещите студентите получиха подробна информация за болниците в групата и възможностите за работа. Също така получиха информация за различните програми, включващи стипендиантска програма, „Препоръчай приятел“, възможност за настаняване на служители живеещи извън София, програми за ориентиране, възможност за следдипломно обучение и специализации в болниците. На открита дискусия студентите имаха възможност да зададат своите въпроси относно текущите кампании и получиха подробна информация относно работата в клиниките и отделенията.

Ако имате желание да станете част от семейството на Аджибадем Сити Клиник може да разгледате свободните към момента позиции тук или да се свържете с нас на имейл: career@acibademcityclinic.bg